53 Milyon Dolarlık Dev Yatırım ile Bu İki Kripto Para için Balina Hareketi: Yeni Ralli Yaklaşıyor!

Blockchain izleme platformu Lookonchain’e göre, tek bir kripto balinası son dönemde Ethereum (ETH) ve Wrapped Bitcoin (WBTC) olmak üzere yaklaşık 53 milyon dolar değerinde kripto para satın aldı.

Lookonchain’in verilerine göre, bu balina, bu haftanın başında 10 milyon dolar değerinde ETH ve 10 milyon dolar değerinde WBTC almak için toplamda 20 milyon USDC harcadı.

WBTC, Bitcoin (BTC) fiyatına sabitlenmiş bir ERC-20 token’dır ve yatırımcıların Ethereum ekosistemi içinde kalmalarına rağmen Bitcoin’e yatırım yapmalarına olanak tanır. WBTC, piyasa değerine göre 17. sırada yer almakta olup, yazı yazıldığı sırada 43.530 dolardan işlem görmektedir. Diğer yandan ETH, yazı yazıldığı sırada 2.411 dolardan işlem görmektedir.

Lookonchain’e göre, başka bir gizemli kripto balinası veya bir kuruma ait bir cüzdanın, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK) için yerel varlık biriktirdiği belirtilmektedir.

Kripto izleme platformuna göre, bu balina veya kuruma ait cüzdan, toplamda 49,9 milyon dolar değerindeki 2.745.815 LINK’i, 49 yeni cüzdan aracılığıyla en büyük kripto borsası Binance’den çekmiştir.

LINK, yazı yazıldığı sırada 18,47 dolardan işlem görmekte olup, piyasa değerine göre 13. sırada yer almakta ve son yedi günde %18’den fazla artış göstermiştir. Geçtiğimiz ay ise %28’den fazla değer kazanmıştır.